Meest America - доставка из США

Тема в разделе "США", создана пользователем Meest-America, 15 Март 2012.

1. Andry
    Offline Andry ШопоФанат
    Благодарности:
    127
    Андрій
    Вітаю.Підкажіть будь-ласка за які числа квітня авіа заходить?

2. Kirill203
    Offline Kirill203 Интересующийся
    Благодарности:
    0
    Удивительно, заказывал 2 отдельных посылки, обе доставлены на главный склад в нью джерси еще 8 апреля, в тот же день кинули счет за доставку 1 посылки и она без проблем поплыла. Вторая висит уже неделю и не выставляют счет, чего так? еще и просят удостоверить личность в кабинете, якобы паспортом или водительским удостоверением, неужели без него не отправят?)

3. rkirienko
    Offline rkirienko ШопоНафт
    Благодарности:
    16
    Ruslan
    ОБЕРЕЖНО БРЕХНЯ! Вже багато раз повертав товари в США укрпоштою, навіть міняв через підтримку eBay трекномер возврата той що дає автоматично eBay на трек укрпошти

4. rkirienko
    Благодарности:
    16
    Ruslan
    Питання знатокам, росан затримав посилку, оцінив її в декілька раз вище чим вона є, виписки з банку, скриншоти, не допомагають щоб довести ціну, через те що в лінкі на ebay на товар не вказаний його стан що він новий. Чи можно якось перевести все це на іншу таможню де люди більш вмяняємі щоб заплатить реальне мито, а не вигадане, чи тільки вертать товар назад в США?

5. serhii435
    Offline serhii435 ШопоНафт
    Благодарности:
    3
    Сергей
    Росан повідомляє: "Для продовження оформлення посилки CV12345678US (номер з міркувань безпеки змінено) прохання перейти у чат-бот https://rosan.com.ua та завантажте документи згідно інструкції. Довідка tel:0504335070 tel:0674335070"

Якщо не робити в цій ситуації взагалі нічого то чи виставлять автоматом рахунок ?

Последнее редактирование: 16 Апрель 2025
  6. Whaaat
    Offline Whaaat ШопоФанат
    Благодарности:
    107
    Зачекати пару днів, відкриють тікет в кабінеті, куди можні загрузити доки - так менше рухів треба робити. Якщо забити, можуть нарахувати будь-що

serhii435 нравится это.
  7. serhii435
    Offline serhii435 ШопоНафт
    Благодарности:
    3
    Сергей
    Дякую

8. Whaaat
    Offline Whaaat ШопоФанат
    Благодарности:
    107
    Це, схоже, залежить від продавця. Якщо він поскаржиться, що товар повертається с північної нігерії, хоча він відправляв по штатах, то ebay відреагує згідно своїх же правил. Якщо йому байдуже, то і підтримці теж

9. ManicNick
    Offline ManicNick ШопоБолтун
    Благодарности:
    85
    Николай
    Якщо дійсно є реальні докази фактурної вартості (ціни, сплаченої за товар), і все коректно надано на митницю, а митники її не визнають, пишіть скаргу на cc.customs.gov.ua
    Мені допомагало

10. rkirienko
    Благодарности:
    16
    Ruslan
    Скажіть будь ласка там треба назви митниці де їх взяти і вказати номер відправленні він у них по шаблону на UA починається, як вписати туда свій номер він на інші букви

11. ManicNick
    Offline ManicNick ШопоБолтун
    Благодарности:
    85
    Николай
    Номер митної декларації "UA..." не треба заповнювати, тільки всі віконця з зірочками * (плюс файли)

Свій номер вказуєте вже в тексті, описуючи ситуацію. Я саме так робив

митниця скарга.

rkirienko нравится это.
  12. rkirienko
    Благодарности:
    16
    Ruslan
    Хай скаржиться у мене був такий, йому не допомогло, я просто писав що виїхав з посилкою в Україну і можу відправити тільки звідси

13. 8TT
    Offline 8TT ШопоНафт
    Благодарности:
    20
    Джонн
    Це не брехня
    Вони мають право закрити кейс, якщо отримувач - форвардер. Можуть закрити, а можуть - ні.
    Це зроблено для того, щоб селлер коли побачив адрес форвардера нічого не відправляв - один х.й закриють.
    Вони розглядають будь-які кейси, а далі - проблемки, якщо в тебе форвардер

14. rkirienko
    Благодарности:
    16
    Ruslan
    покажи будь ласка це правило де вони мають право

15. Юран
    Offline Юран Интересующийся
    Благодарности:
    0
    Вдруге під час доставки ломають товар, вартість останнього близько 900 доларів. Знаючи репутацію цієї «компанії» оформлював додаткове страхування, проте контакти страхової компанії надавати відмовились. Впевнений, що ніякої страхової не існує, а гроші просто забирають собі не маючи відповідної ліцензії.

Дозвонитися практично не можливо, а якщо виходить то дізнаючись про відшкодування оператор відсилає в чат, де нічого не вирішується, або в Америку). Називають Міст-Америка), ніби це різні компанії і ніби я не через їх сайт замовляв доставку. Типова політика шахраїв.

Після моєї претензії в чат по відшкодуванню більше місяця тому (H-0183786), просто зникли і не відповідають. В своїх правилах вказують, що приймають рішення протягом 15 днів)) Доречі, грошової компенсації ви також ні в якому разі не отримаєте, максимум бонуси на баланс.

Це не компанія, а шарага в гаражі, не зрозуміло яким чином вони ще існують і чому досі не позбавлені ліцензії перевізника /експедитора. Збитків на десятки тисяч тільки для фізіков, не кажучі про юр. осіб і вони собі працюють, бред.

16. 8TT
    Offline 8TT ШопоНафт
    Благодарности:
    20
    Джонн
    Давай я вместо тебя зайду в правила ебая, не у всех просто получается так ловко это делать, как это умею я, и покажу тебе общеизвестное на протяжении веков

https://www.ebay.com/help/policies/...licy/ebay-money-back-guarantee-policy?id=4210

Если с инглиш на Вы, я тебе переведу - прикупил на адрес Миста/НП и возникла проблема - всегда могут сослаться на этот пункт. Ну мало ли, рабочий день заканчивается у индуса, там девочка приготовила эту епучую вкусную индианскую пищу, разделась и ждет, а тут ты со своей претензией.

Но не совсем всегда - чтобы селлеры не злоупотребляли этим логичным пунктом, могут и рассмотреть кейс.

Очевидное кидалово там не любят, и это тоже у них написано в правилах.
    Бан нах сразу! Как тока такие приколы увидят.

Я тебе это рассказываю не как покупатель, а как продавец.
    Покупает животное из Мексики достаточно дорогой товар, и пытается сделать возврат, хотя там максимально четко расписано, что товар доставляется только в пределах США, и я пробую закрыть кейс на основании этого пункта. Хуюшки - милая тетя-индианка начинает запрашивать размер моего члена, погоду в регионе, какие у меня планы на следующее тысячелетие, короче все, кроме предмета и условий сделки.

Да, такое там тоже есть

Последнее редактирование: 24 Апрель 2025
  17. 8TT
    Offline 8TT ШопоНафт
    Благодарности:
    20
    Джонн
    Ты не пробовал перед покупкой внимательно читать описание лота и смотреть на продавца - отзывы, дату реги, количество продаж и прочие вещи?
    Если будет такая возможность, настоятельно рекомендую, это избавит от многих проблем.

Да, бывает, тоже проходили, но "багато раз" говорит о том, что проблемы не в аукционах или товаре, а скорее всего в тебе.

18. rkirienko
    Благодарности:
    16
    Ruslan
    я ніфга не поняв що ти мені понаписував, ти не пив? Я повертав товар уже два раза, один раз продавець з тисячами продаж і 100% позитивних відгуків навмисне продав неробочій мак бо як він написав що побачив форвардингову адресу, а інший продав підробний спортивний костюм та ще і не того розміру, обидва рази повернув товар. Можливо проблема в таких як ти продаванах що намагаються обдурити?

19. makkeyn
    Offline makkeyn ШопоБолтун
    Благодарности:
    18
    Кому то задерживали посылки недавно? Еще с 15го числа висит статус Поступление в Украину,звонил на горячую линию еще несколько дней назад,сказали ждите,ранее через неделю ,не более,приходило смс,куда можно скинуть доки,сейчас 9й день,ничего так и не пришло. У вас тоже все так долго было? И есть смысл доки загружать в кабинет мист после прибытия в Украину?

20. 8TT
    Offline 8TT ШопоНафт
    Благодарности:
    20
    Джонн
    Да, к сожалению
    Парфюм 149.99 висит уже 2 недели.

Там у них начальника приняли не так давно, возможно это сказывается

Я не возражаю, подожду, но тела возражает и ждать не хочет :confusion:

Поделиться этой страницей